Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

miércoles, 9 de enero de 2013

VULL DORMIR!!

09.01.13


SHANGHAI.




El primer dia sense classe ni examens ha estat dur, ja que la passada nit vaig dormir poc i malament. Aquest mati he fet una hora de classe a la Ryane, una noia de Taiwan que s'esta preparant per un examen america de matematiques anomenat SAT, i a la tarda he creuat Shanghai en metro i en taxi fins a casa del PoHan, un hongkongnes de 18 anys que va a una de les escoles internacionals mes prestigioses de la ciutat. Entre ambdues sessions, he endrapat un "Pork cutlet curry" al mitic Cococurry i he caigut en rodo en una migdiada de poc mes d'una hora. 




A Barcelona mai agafava el metro perque tots els desplacaments els feia en bici, caminant, corrent o en moto. Des de que estic a Xina, no paro de pujar i baixar escales mecaniques per utilitzar aquest mitja de transport!!


1 comentario:

  1. Hola Nil des de Vilanova!!!
    D´entrada desitjar-te bon any, ja he anat llegint els bons proposits la coherència i la responsabilitat alhora de descartar marxar de vacances.
    Pel que expliques ara seràs tu qui t´hauràs de marcar el ritme de treball fins el juny ja que no tens més examens, però estic segura que ho faràs, ets molt disciplinat !!! i tens clars els objectius que t´has plantejat.
    Els excesos gastronòmics de les vacances de nadal et tocarà cremar-los al gimnàs jaja!!!
    Fins la propera una abraçada,
    Eva Cabutí

    ResponderEliminar