Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

martes, 15 de enero de 2013

DECEPCIONAT

15.01.13


SHANGHAI.
Quan avui he obert la pagina web de l'SPORT, m'he quedat sense paraules...Si les filtracions al diari "USA Today" son reals, aquest dijous s'emitirà en un programa de la televisio nord-americana una entrevista a Lance Armstrong en que admet que va utilitzar substancies per millorar el seu rendiment al Tour de Franca. Com vaig publicar en el seu dia (aqui), Lance ha estat el meu idol esportiu d'adolescencia. Estic decepcionat...


Per animar-me, penjo aquest video que vaig filmar fa unes setmanes a East Nanjing Road, el carrer peatonal mes famos de Shanghai, sempre ple de personatges peculiars. Val la pena veure'l!!
No hay comentarios:

Publicar un comentario