Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

sábado, 12 de enero de 2013

PERRY'S CAFE

12.01.13


SHANGHAI.




El Perry's es una mena de bar musical a prop de l'estacio de Zhongshan Park, al costat de la Universitat de Jiaotong. Des de que el vaig descobrir fa uns mesos, sempre que puc convenco a qui sigui per anar-hi, i es que mica en mica s'esta convertint en un dels meus locals preferits a Shanghai. 




Un dels motius pels que m'agrada anar-hi es per sopar, ja que s'hi menja molt be i baratissim. Per 3 euros et donen una pizza enorme per tu sol!! Tambe tenen tot tipus de pasta, hamburgueses, entrepans, etc. Despres de gairebe un any i mig a Xina, de tant en tant s'agraeixen aquestes alegries gastronomiques que al Vell Continent son tan comunes, pero que aqui no ho son tant. 






Els vespres i nits de divendres i dissabte sol estar ple de gent jove d'arreu del mon que va a passar-s'ho be i intercanviar experiencies amb amics i coneguts. A mes, la musica es excel.lent. Tant es aixi, que mes d'un dia he estat a punt de demanar-los la sessio. Tot plegat crea un ambient immillorable que et fa sentir com a casa.




Aquest vespre hi he anat amb la Seraphine i tres amics seus australians. Com faig sempre que conec gent d'aquest pais, els he avassallat a preguntes sobre Australia, que juntament amb Hong Kong es dels indrets que em te mes fascinat. Avui, a mes, he tingut la sort d'escoltar en primera persona la historia del Sunny, un dels australians, que ha viscut 2 anys a Estats Units, 2 anys a Brasil, 2 anys a Chile, 2 anys a Alemanya i ara ha vingut 2 anys a Xina. Aixo si que es un ciutada del mon!!




Seraphine! Style!




Les parets del Perry's estan plenes de firmes, escrits, dibuixos i, a partir d'ara, tambe de reivindicacions. Catalonia is not Spain!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario