Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

lunes, 22 de abril de 2013

EN UN NUVOL

22.04.13


SHANGHAI. Tres dies abans del previst, ahir va sortir la nota de l'HSK 5, l'examen de xines que vaig realitzar fa un mes, i que tantes hores d'estudi m'ha suposat. El resultat, 222 sobre 300. Sobradissim!




L'esforç, una vegada mes, ha valgut la pena, i tot i que nomes sigui un titol i que obviament sigui mes important poder comunicar-se en xines que haver aprovat aquest examen, l'acreditar al Curriculum que tens el nivell C1 de xines (equivalent a l'"Advanced" dels examens d'angles de Cambridge), no es gens menyspreable. 






Entre la companyia dels pares, de la Seraphine, l'haver aprovat l'examen, i l'estar mes tranquil amb la tesina, em trobo en un nuvol! 


L'unica pega, l'encostipat que ha agafat la Seraphine, que a mes esta obsessionada amb que es la famosa grip aviaria, ja que, tot i no tenir cap decima de febre, assegura que mai havia patit els simptomes que actualment pateix. Per si de cas, avui hem anat a l'hospital, on li han assegurat que no ho es. Esperem que la situacio millori, i es que de dimecres a divendres marxem a Xian, i dissabte a Suzhou. Seran unes petites vacances anticipades i totalment inesperades!


2 comentarios:

  1. Hola Nil des de Vilanova!!!
    Enhorabona!!! 222 sobre 300 molt bé !!! de totes maneres no m´ha sorprés estava convençuda que aprovaries tot i que a vegades tu puguis ser una mica caga dubtes jaja!! Quina foto més bonica al costat de les dues dones més importants de la teva vida!!! feu molt de goig !!! Segueix disfrutant!!
    Una abraçada,
    Eva Cabutí

    ResponderEliminar
  2. Moltes felicitats Nil!!

    Nosaltres estàvem segurs que ho aconseguiries :-)

    I quina sorpresa el JoC i la Lou!! Són un cas :-)

    Fins ben aviat!!

    MOMO

    ResponderEliminar