Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

martes, 31 de enero de 2012

FORA DE LLOC

01.02.12

NANNING.


A vegades les fotos enganyen. I aquesta ho fa. No us ha passat mai que us sentiu totalment fora de lloc i penseu, "que estic fent aqui? aixo no es el que vull...".

Aixo es el que em va passar ahir a la nit. Vam sortir els cinc de festa, juntament amb la recepcionista de l'hostal i un jamaica. I novament jo no vaig beure alcohol. Al principi m'ho passava be, pero mica en mica vaig comencar a trobar-me cansat i com si no pintes res alla, veient com els altres s'ho passaven de conya i que jo no ho podia fer. No entenc per que, ja que normalment no em passa...

Suposo que el fet d'haver d'estar dos dies aqui perdent el temps perque esperem el Jere i no a Vietnam - on tinc moltes ganes d'anar -, m'esta fent sentir malament. Aquesta nit sembla que tocara sortir un altre cop...En dies aixi desitjaria estar viatjant sol per fer el que em vingues de gust. En fi, suposo que va ser un mal dia...


Abans de tot aixo, haviem anat al mercat de nit de Nanning, a provar les delicatessen de la zona...


Que fa un cap de cabra aqui? Aixo es menja?

2 comentarios:

  1. Hola Nil des de Vilanova!!
    Quin viatge i quina espera, estic convençuda que el fet de que ahir pensesis què cony faig aquí és per les ganes de passar aquests dos díes abans no arribis el teu desitjat destí: Vietnan!!
    Sabia que la vida de l´estudiant és la més "xollu" ho he pensat sempre i més amb els anys que porto ja treballant però tu m´ho acabes confirmant més dia a dia, sembla més que enlloc d´estudiar un enginyeria a la Xina estiguis fent pràctiques de turisme, jaja!! disfruta molt!!
    Eva Cabutí

    ResponderEliminar
  2. Hola Nil!
    Una altre vegada heu anat a parar a un mercat de menjars extranys? aquest cop què és el més extrany que heu trobat? xDD
    Que vagi bé! :)

    Clara Canyís Cabutí

    ResponderEliminar