Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

miércoles, 18 de enero de 2012

PIS ADQUIRIT

18.1.12

SHANGHAI.


Aquestes son les claus del pis on viure el proxim any. Novament ha estat un dia dificil, on he hagut de tenir en compte molts detalls tant abans d'anar al pis com durant l'estada en ell per tancar el contracte.

Al pis ens hem reunit amb dos persones de l'agencia, la propietaria del pis i la A-yi (encarregada de tenir cura d'ell en tot moment). Primer hem confirmat els detalls del contracte, on la propietaria me l'ha intentat colar amb un parell de coses pero no ho ha aconseguit, i despres hem repassat tots els electrodomestics per assegurar que funcionessin be. Ha resultat estar tot correcte excepte el forn i una tele. Quan m'han promes de paraula que ho arreglarien de forma imminent, he dit que no volia signar fins que no ho diguessin per escrit. La seva reaccio ha sigut de sorpresa, pero despres de tots els gols que m'han intentat colar no se de que s'han extranyat tant. Al final, pero, he fet un acte de fe i he accedit a firmar. Al cap i a la fi semblaven gent de paraula.


Despres de 3 hores eternes, per fi omplint papers i firmant el contracte de lloguer. La dona de la dreta es la propietaria del pis, i la del seu costat es la A-yi. Entre els crits d'una i la mala llet de l'altra ha sigut un mati dur.

2 comentarios:

  1. Glupss Nil!!! no et coneixia en aquesta faceta de control. Quan ens veiem espero que no siguis tant escrupulós amb els nostres temes :-).
    Una abraçada.
    JoC

    ResponderEliminar
  2. Hola Nil!!
    que bé que ja tinguis pis! per cert, què són les 5 màquines aquestes blanques que hi ha sobre la taula?

    ResponderEliminar