Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

jueves, 2 de febrero de 2012

ARREGLANT EL MON

02.02.12

NANNING. Tot preparat. Dema a les 8.40h sortim amb autobus cap a Hanoi. Ens esperen 6h de trajecte mes 2h per passar la frontera, pero segur que l'espera valdra la pena.

Avui no hem fet res en especial. Nomes dormir fins l'avorriment i anar a caminar durant hores per Nanning, sense rumb ni objectiu. I mentre coneixiem la ciutat des de dins ens hem dedicat a arreglar el mon. Es divertit caminar per una ciutat desconeguda sota una pluja fina i sense saber on vas mentre discuteixes sobre el futur de Xina, d'Espanya i de com evolucionara tot en els propers anys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario