Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

viernes, 3 de febrero de 2012

UNA BOGERIA

04.02.12

HANOI, VIETNAM. Ja estic a la capital de Vietnam! Ahir la cosa no va donar per gaire, nomes per passejar pels carrers d'aquesta magnifica ciutat, despres de gairebe 7 hores dormint a l'autocar. Mes que a Asia, Hanoi em recorda a una ciutat nordeuropea. Aixo si, amb el transit boig. A mes, es veu gent al carrer asseguda i disfrutant de la vida! No com a Xina...



Aquest mati he fet el que pot ser una bogeria. No ho se, ja es veura. He comprat una moto Minsk amb l'Olau per 400 dolars, amb la que tenim intencio de creuar el pais. Amb ella podrem arribar als llocs mes inhospits de Vietnam, i gaudir del paisatge mentre ho fem. Aixo si, ens esperen mes de 3.000 km en menys de dues setmanes. La idea es plantar-nos a Ho Chi Minh el dia 16 per vendre-la al preu mes alt que poguem.


Al comprar-la tambe ens han donat peces de recanvi, el manual, i hem rebut algunes classes basiques sobre la mecanica de la moto. Aixo si que sera una aventura...

1 comentario:

  1. Nil,
    creia que no t'anaven gaire els Paris-Dakar però estarà bé que ho provis.
    Ara bé!! no oblideu els cascs que pel que sembla a la foto ....
    Vagi bé i recordeu, velocitat màxima com si estiguessiu a Catalunya.
    Una abraçada.
    JoC

    ResponderEliminar