Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

lunes, 25 de febrero de 2013

NOTES BONES I DOLENTES

25.02.13


SHANGHAI.
Aquest es el meu expedient de notes del master d'Engineryia de Camins que estic realitzant a Tongji University (Shanghai). A falta nomes de la tesina, ho he aprovat tot, i amb nota! Aixo es reflecteix en la mitjana total, un 8.6. Es una dada mes per ser optimista, pero ni molt menys em fa sentir mes tranquil de cara a la redaccio de la tesina, la qual vaig iniciar fa una setmana i de moment tan sols he aconseguit familiaritzar-me amb el software que haure d'utilitzar.
No tant bona ha estat la nota que m'he trobat al lavabo quan aquest vespre he tornat del gimnas. Deia aixi: "The flush has some problems, don't open!! (for your own safety haha)". Obviament l'he obert, i m'he trobat amb el desastre. Amb el seu humor italia caracteristic, l'Emiliano l'ha liat ben grossa! Dema al mati em tocara tractar amb els responsables de manteniment de l'edifici...


No hay comentarios:

Publicar un comentario