Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

viernes, 21 de junio de 2013

BON VIATGE, NOVATOS

21.06.13


SHANGHAI.
El Quique i el Joan volen a hores d'ara de tornada a Barcelona. Son dos dels novatos, es a dir, de la promocio de Camins que porta un any a Shanghai. Ha estat un plaer compartir amb ells tot aquest temps i donar-los consells en base a la meva major experiencia a la ciutat. La veritat es que hem format un grup molt bo. Ara ja son uns experts, i aviat ens prendran el relleu com a veteranos.


En les proximes dues setmanes la resta de catalans i espanyols de Tongji anira desapareixent de Shanghai. Alguns per tornar directament a casa, d'altres per viatjar per Xina amb la familia, o per recorrer el sud-est asiatic en moto. I he sentit dir que un tal Olau i un tal Nil s'han proposat tornar pedalejant des de Teheran a Barcelona. Estan sonats!No hay comentarios:

Publicar un comentario