Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

viernes, 7 de junio de 2013

365

07.06.13


SHANGHAI. Estant sent dies de tesina, gimnas, tutories i quedar amb amics per disfrutar. Avui no ha estat l'excepcio. Despres de dedicar el mati a millorar la simulacio sense exit, el migdia a cremar calories a la bici estatica i la tarda a donar classe, al vespre hem sopat al pis de l'Alejandro, el Jere i l'Oriol els 10 de Camins que estem cursant el doble diploma UPC - Tongji University. Per primer cop hem fet un sopar exclusiu de "veteranos" i "novatos", que es com ens anomenem mutuament els que ja portem dos anys a Shanghai i els vinguts fa un any, respectivament. 




D'esquerra a dreta, l'Alejandro (veterano), Padilla (novato), Olau (veterano), Quique (novato) i Pere (novato). 




Entre tots hem cuinat amanida de pasta i truita de patates, i hem recordat moments del passat, posant emfasi en la gran millora que hi ha hagut en la qualitat de vida a Tongji, en el sentit que quan vam arribar nosaltres estavem deixats de la ma de Deu i ara tot esta ben organitzat. Tampoc ha faltat el discurs de l'Olau sobre el networking i l'el·lit enginyeril. Som l'el·lit, Olau!


Per cert, aquesta es l'entrada numero 365 del bloc. Un any sencer de posts!


No hay comentarios:

Publicar un comentario