Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

miércoles, 22 de mayo de 2013

HOLA, GUAPA!

23.05.13


SHANGHAI.




Hola, guapa! Encantat de coneixe't. No saps en quin merder t'has ficat, i tampoc pots imaginar-te la parella de ball que t'ha tocat, la mes lletja! T'ho fare passar malament, t'exprimire, a vegades et maleire, t'insultare, i desitjare no haver-te conegut mai. Pero aixo nostre es amor a primera vista. Estem fets l'un per l'altre. Ens necessitem mutuament. Prometo deixar-me la pell per tu en cada pedalada, seguir donant la meva energia malgrat el meu cos digui prou. Et cuidare, et netejare cada dia i dormire al teu costat. A canvi, nomes et demano una cosa: no em traicionis en els moments mes dificils. Perque nomes si estem units podrem aconseguir la gloria eterna.






Us presento la MERY, la meva nova companya de viatge. Es una bici Merida Wolf 3, comprada a Shanghai, que pesa 12 kg i fa poc mes d'un metre d'alçada. Amb ella haure de pedalejar des d'Iran fins a Barcelona en menys de 60 dies.


1 comentario:

  1. Hola Nil des de Vilanova!
    Quina declaració d´amor més franca a la Mery!! és quasi de concurs de contes eròtics, a Vilanova en fan per carnaval jaja!! Tu li donaràs tot però li demanes que ella no et falli tot i que et surti algún "macagun" més d´una vegada, clar que si, l´aventura ja es comença a coure!!
    Molta sort!
    Eva Cabutí

    ResponderEliminar