Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

miércoles, 14 de noviembre de 2012

DE TORNADA...A CASA?

14.11.12


MANILA, FILIPINES. Despres de 8 dies inoblidables a Filipines, que de ben segur han escrit un nou capitol de la meva experiencia a Asia, redacto aquestes linies des de l'aeroport de Manila mentre espero per agafar el vol de tornada a Shanghai. Ara si que s'ha acabat la bona vida, almenys durant un temps...




Alhora que recordo anecdotes d'aquestes mini vacances, pel meu cos recorre la mateixa sensacio que al tornar Vietnam. En part friso per tornar a Shanghai, on tambe tinc alicients i moltes coses a fer. Sento com si estigues tornant a casa despres d'uns dies de desconnexio. Pero Shanghai no es casa meva...Segurament aixo passa perque porto massa temps sense posar els peus a la meva llar real de Barcelona. I no per manca de ganes. Des de que s'ha acabat l'estiu estic amb mes ganes que mai de tornar a la meva ciutat, almenys uns dies. En fi, tot arribara.


Per acabar amb les croniques diaries a les illes Filipines, penjo algunes fotos de la visita d'aquest mati a les fonts termals de Maquinit i als salts d'aigua del costat de l'aeroport de Coron:














L'ultim apat a Filipines, al Burger King de l'aeroport de Manila amb el Joan i el Pere! M'han sobrat els PHP (Pesos Filipinos) justos per devorar dos menus sencers d'hamburguesa doble amb patates. Ara si, proxima parada: Shanghai!


3 comentarios:

  1. Doncs ben tornat a casa, o 2a residència, com ho prefereixis Robinson Crusoe!!! ��
    Una abraçada!!!

    ResponderEliminar
  2. Hola Nil des de Vilanova!!
    Quin viatget nanu!! Ja ho dic jo ja que com la vida d´estudiant no hi ha res!! i a més tu que t´ho saps montar molt be!! jaja!! Ben tornat a la realitat després d´aquest breu parentesi ben aprofitat!! pel que llegeixo i veig realment ha valgut la pena!!!
    Ara Sant tornem-hi!! caracters xinesos que s´acosta la data d´examen!!
    Una Aabraçada,
    Eva Cabutí

    ResponderEliminar