Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

lunes, 26 de noviembre de 2012

CONFIAT, PERO PREOCUPAT

26.11.12


SHANGHAI. A sis dies d'examinar-me de l'HSK4, l'examen oficial de xines pel qual m'estic preparant, estic molt confiat. El simulacre d'examen que vaig realitzar fa uns dies despres de classe ha estat tot un exit, ja que he obtingut una puntuacio de 268 sobre 300. Per aprovar-lo es necessita com a minim 180 sobre 300. Per tant, vaig be!
El que no porto tan be es la tesina, amb la qual segueixo entrebancat i amb presses per redactar la proposta de recerca. Esta clar que he jugat amb foc amb el "Sindrome de l'estudiant" de deixar-ho tot per ultima hora, i quan estas en un pais tant diferent amb tants factors que no controles, com es el cas de Xina, es facil cremar-se...

1 comentario:

  1. Hola Nil, que tinguis molta sort amb el examen de xinès! ànims amb la tesina (encara que no sé gaire bé què és... jajaja) :)

    Clara Canyís Cabutí

    ResponderEliminar