Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

lunes, 5 de noviembre de 2012

AQUESTA NIT, CAP A FILIPINES!

05.11.12


SHANGHAI.




Aviat es fara de nit a Shanghai. I amb la marxa del Sol tambe marxare jo. Aquesta nit a la 1 de la matinada agafo un vol de gairebe 4 h fins a Manila, la capital de Filipines, on aterrare dema amb els primers raigs de Sol. El proposit del viatge, disfrutar d'un nou pais amb amics, calor, Sol, platja, naturalesa, etc. Espero que faci bon temps, ja que alguns pronostics parlen de possibles tempestes tropicals...


Son molts els motius que em fan estar alegre avui. Soc conscient que soc un privilegiat de poder fer aquest viatge, i penso disfrutar-lo al maxim! Aixo si, m'enduc apunts de xines per fer tambe quelcom de profit. Almenys intentar-ho.




Un dels motius pels que estic trist de marxar aquesta setmana: Ella. Es diu Seraphine, es de Shenyang (nord de Xina) i des de fa unes setmanes em fa sentir l'home mes afortunat del mon. Per primer cop en molt temps he trobat algu amb qui encaixo, mes enlla de les discussions diaries i les mil diferencies culturals que us asseguro que hi ha.


En principi, la seva estada a Shanghai te data de caducitat a finals de Desembre. Arribat aquest moment no se que passara. Nomes se que penso seguir disfrutar el dia a dia amb ella com he estat fent fins ara. Et trobare a faltar aquests dies, baby!

1 comentario:

  1. Hola Nil des de Vilanova!!!
    Dos díes seguits escrivint al blog això no és habitual en mi però la causa s´ho val!!! d´entrada bon viatge i bona estància a Filipines i per l´altra.... "que monu" !! estas enamorat!!! i això bé val un enhorabona!!! en aquest blog ens havies parlat paracticament de tot, vivenda, estudis, amics, menjar, hàbits, viatges etc etc però ara estàs en un estat emocional nou!! ENAMORAT!! que bonic!!
    Disfruta i viu el dia a dia que el demà ni tu ni ningú el sabem!!!
    Una abraçada,
    Eva Cabutí

    ResponderEliminar