Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

lunes, 6 de agosto de 2012

FINS AVIAT, SHANGHAI!

06.08.12

SHANGHAI. Tinc moltes ganes de viatjar. Deixar l'estres d'aquesta gran ciutat uns dies, respirar aire fresc, coneixer nous paratges, repetir-ne d'alguns que em tenen enamorat, degustar nous menjars, etc. En definitiva, vull i necessito abandonar la ciutat de Shanghai durant uns dies.

Quan vaig decidir no tornar a Barcelona aquest estiu, era per coneixer nous indrets dins de Xina o Asia. Tot i que fa uns dies aquesta possibilitat va estar en greu perill, al final tot ha sortit be. Dema marxem amb l'Adria a Hong Kong, primera parada del viatge. Igual que vaig dir al Febrer abans d'anar a Vietnam, que comenci l'aventura!


Ens veiem aviat, Shanghai!

1 comentario: