Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

martes, 21 de agosto de 2012

ELS CABUTI BORRELL A LA XINA

21.08.12

SHANGHAI. Ja fa un parell de dies que els meus pares i germans van aterrar a Shanghai per passar una setmana amb mi. De moment ja hem pujat junts al 5e edifici mes alt del mon, hem fet un tour en bus per la ciutat, menjat al Cococurry i al Moro, regatejat durant hores els preus del "Fake Market", caminat per tot el carrer peatonal de East Nanjing, visitat la meva universitat, etc. No se si soc un bon guia, pero malgrat que a vegades no els hi demostri gaire, el mes important es que estiguem tots junts i passem uns bons dies plegats. Que al Jan i al Pol ja fa un any que no els veia!
Foto de grup a l'entrada de Tongji, i tot seguit...Al Moro! Tot i que l'han fet gairebe nou, el tamany dels plats, el seu bon gust i els preus segueixen sent inigualables. Per menys de 7 euros hem menjat tots!!

I dema...cap a Beijing en el famos tren d'alta velocitat!


No hay comentarios:

Publicar un comentario