Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

martes, 12 de marzo de 2013

VINDRAN TEMPS MILLORS

13.03.13


SHANGHAI.




Excepte quedades puntuals amb amics el cap de setmana, ultimament estic bastant tancat en mi mateix. Practicament nomes surto de casa per anar a comprar, a donar classe o al gimnas. Tambe es veritat, per aixo, que en l'ultima setmana he tingut bastanta activitat i visites a casa, degut a la marxa de l'Emiliano. 


En qualsevol cas, els nervis derivats de la tesina i la proximitat de l'examen de xines fan que no visqui tranquil. Una vegada mes, l'esport esta sent la meva salvacio, i es que quan ho començo a veure tot negre, vaig a suar un parell d'hores i a l'acabar respiro mes optimista. En definitiva, aquesta vida mes rutinaria fa que no tingui res nou a explicar. Vindran temps millors...




Foto dels ultims tres companys de pis que he tingut o que tinc: l'Aditya, qui en menys d'un mes tambe marxara de Renmin, la Ingrid, qui s'acaba de mudar, i l'Emiliano, qui va marxar fa un parell de dies. Li començo a agafar el gust a aixo de gestionar un pis i ser la ma dreta de la propietaria real!


1 comentario:

  1. Hola Nil des de Vilanova !!
    Al final podràs fer un registre amb totes les persones que has conviscut a Shangai, jo personalment ja m´he perdut jaja!! a més tots entren i surten ells no deuen tenir un projecte de 2 anys com tu perque sino no m´ho explico.
    D´alegries darrerament aquí, doncs la ja històrica remuntada del Barça amb el Milan, quin partidàs!! espero que el poguesis veure!!!
    Fins la propera,
    Eva Cabutí

    ResponderEliminar