Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

martes, 19 de marzo de 2013

PRIMAVERA!!

19.03.13


SHANGHAI.






Quina sorpresa quan aquest mati he posat els peus a la Universitat despres de cinc dies de no fer-ho i he vist tots els arbres florits. Sembla que la primavera ja ha arribat a Shanghai!


Se sol dir que la primavera, la sang altera. Doncs espero que amb mi no es compleixi la dita, i es que tinc massa feina a fer i vull fer-la be. D'entrada, nomes queden quatre dies per l'HSK5! Soc optimista, estrany en mi! Reconec que aquest es un dels aspectes que he de millorar, i es que sempre acostumo a veure el got mig buit. Estic intentant canviar aquesta mentalitat. Encarar el futur amb optimisme es fonamental per assolir l'exit. Tots hauriem d'aprendre d'aquesta nena del video:





Penjo tambe un parell de fotos del cap de setmana al Teppanyaki, celebrant que l'Aldo havia fet en els dies previs la defensa de la tesina. L'Aldo i l'Alberto son dos italians de Turi que tambe han vingut a Shanghai amb un programa d'intercanvi. 






1 comentario:

  1. Ànims Nil! Ja falta poc perquè assoleixis el nivell 5 de xinès. A més faràs l'examen en un dia molt especial per a nosaltres: Diumenge de Rams. Suposo que recordes quan anaves a beneir el palmó que t'havia regalat la padrina, Tot això aquí no ho veuràs però a Barcelona encara molts nens i nenes aquest dia ho faran i els avis anirem també a participar-hi. Pensarem en tu que estaràs patint... o no, estaràs content.
    Digue´ns-ho de seguida. ÀVIA DOLORS

    ResponderEliminar