Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

martes, 27 de diciembre de 2011

UNA OPORTUNITAT UNICA

28.12.11

SHANGHAI. Fa dies que tenia ganes de dir-ho, pero havia d'esperar a que fos oficial. Ha anat tot molt rapid. Fa unes setmanes l'Hector em va dir que coneixia un dels responsables d'un anunci a una revista xina on deia que es buscaven estrangers per fer d'anunciants d'un vi per tot Xina. En definitiva, una especie de feina de model. Aquest es l'anunci.


Despres d'informar-me i contactar amb aquest responsable, va mostrar molt d'interes en mi i va insistir que tenia el perfil ideal. Es tracta d'una oportunitat unica, de forma que no li he pogut dir que no i avui he firmat el contracte, que em permetra viatjar i coneixer un munt de pobles i ciutats per tot Xina durant els proxims 6 mesos, i a mes cobrant!

I tot aixo comencara la setmana vinent. Per sort tindre temps d'haver fet tots els examens d'hivern, pero perdre el semestre que ve. De totes formes no em preocupa, ja que parlant amb la UPC segur que el podre recuperar l'any vinent. Ara nomes penso en comencar a fer les maletes i preparar-me per aquest gran viatge interxines.

Gracies per confiar en mi, Chen!

5 comentarios:

  1. Hola Nil,
    crec que entenc per on vas i et felicito. Realment creatiu !!!
    Qui t'ha vist i qui et veu!!!
    Una abraçada.
    JoC

    ResponderEliminar
  2. Molt bé Nil!! qui t´ho havia de dir, tu de model a la Xina a veure si hi hauran vins del Penedès, ja seria massa!!!Veig que estàs disfrutant molt i que també has trobat un grup de gent maca per celebrar aquelles festes que formen part de la nostra cultura. Des de Vilanova , una abraçada,
    Eva Cabutí

    ResponderEliminar
  3. Te l'has currat aquesta XD. Bona broma

    ResponderEliminar
  4. Nil, la innocentada m'ha semblat GENIAL!!! Sort que no ha estat veritat perquè ja veia la teva carrera enlaire. Tens un sentit de l'humor realment fentàstic. L'àvia Dolors.

    ResponderEliminar
  5. Ai,carai,carai!!
    com te les penses totes..
    deus menjar moltes sopes! hehe
    Sàpigues que ens va agradar molt veure't en directe el dia de Nadal
    vam riure tant..!
    petonss
    Montse Cabutí

    ResponderEliminar