Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

domingo, 2 de septiembre de 2012

SERGI, ELS MEUS BESSONS ET RECLAMEN!

02.09.12


SHANGHAI. Despres d'un mes en que he passat pocs dies a Shanghai, mica en mica estic retornant al meu dia a dia. Aquesta rutina te un component essencial: l'esport. Sense ell, sento que em falta quelcom.




Ara ja porto tres dies seguits anant al gimnas i fent el.liptica, estiraments, abdominals i maquines. I, com es natural despres de tant temps, em fa mal tota la musculatura. Recordo que amb bici tambe em passava, si be en aquell cas era per acumulacio de masses hores en un periode curt de temps, de forma que no deixava recuperar el cos. Per aixo, solia anar a visitar al meu amic i tambe fisio Sergi, perque em destrosses amb un massatge que al dia seguent em feia estar com nou. Tan de bo el tingues aqui per poder-li fer una visita!




Segur que quan torni a Barcelona, no trigare gens a anar-lo a veure, tant perque em posi tots els musculs al seu lloc un altre cop com per explicar-li aquest cop cap historia sobre entrenaments, curses o caigudes en bici, sino moltes d'altres sobre la Xina i Asia. En definitiva, posar-nos al dia. 


Espero que li segueixis fotent fort a l'esqui de fons, eh Sergi! Ja veus que jo de bici poca, pero d'el.liptica no paro!


1 comentario:

  1. Hola Nil.
    Em fa especialment ilussió que te'n recordis de mi i que trobis a faltar els meus massatges. Entre el teu blog i el teu pare que veig un cop al mes em poso al dia de tot.
    Espero veure't aviat per aqui. Una forta abraçada!!

    ResponderEliminar