Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

lunes, 17 de septiembre de 2012

LA MODA SHANGHAINESA

18.09.12


SHANGHAI. Ara que la calor mica en mica esta marxant de Shanghai, cada vegada es veuen menys persones amb la samarreta com la del senyor de la foto:




Es una llastima, perque durant els mesos de Juliol i Agost, quan el Sol i la xafogor mes apreten, aquesta imatge es una constant, i li dona un toc encara mes humoristic i estrambotic a la ciutat, que per si sola ja ho es bastant. De fet, va lligat al que fa unes setmanes descrivia com un reventat. I es que Shanghai n'esta ple. Tot forma part d'una atmosfera amb la qual ja em sento plenament familiaritzat.




A Barcelona esta prohibit anar sense samarreta pel carrer, pero...que passaria si la gent comences a anar a la moda shanghainesa? 


2 comentarios:

  1. Nil, espero que aquesta moda no arribi a Barcelona! es molt poc estètica, oi? :)
    Un petó

    ResponderEliminar
  2. Hola Nil des de Vilanova!!!!
    Realment la foto no té desperdici a més si tal com expliques ha sigut una practica habitual els díes de calor visca la tardor!! jaja!! A casa quan veiem algú vestit de manera poc adequada diem : aquest noi o noia no té miralls a casa!!
    Espero que ja tinguis les cames recuperades de les picades de puces i que la desinfecció hagi funcionat i la companya tailandesa ja hagi pogut tornar al pis!!! quina rebuda li vas fer punyeteru!!!jaja!!
    Bé Nil , res més i fins la propera!!!
    Eva Cabutí

    ResponderEliminar