Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

martes, 16 de octubre de 2012

IGUAL QUE FA UN ANY

16.10.12


SHANGHAI. Aquesta es la nota que hi ha a les pantalles de la Universitat des de ja fa una setmana. Exactament igual que va passar amb un noi de Kazakhstan l'any passat a la Residencia d'Estudiants, es deixa en evidencia a dos nois que han fet quelcom malament, exposant detalladament les consequencies dels seus actes.




Sera veritat, o nomes es per espantar a la resta d'alumnes per tal que el civisme al Campus sigui exemplar? Si mes no, una vegada mes es demostra que pels xinos es mes important l'objectiu final que el cami fins a assolir-lo. Segurament no tenen cap altra opcio, la seva poblacio es massa gran...


No hay comentarios:

Publicar un comentario