Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

sábado, 24 de marzo de 2012

I LA GALLINA NO VA VOLAR...

24.03.12

SHANGHAI.


Aixi es com comencavem la tarda ahir divendres: comprant una gallina al costat de casa. Era nomes el preludi del que hores despres va ser una gran festa al nostre pis. Tot i que haviem convidat a molta gent, ni molt menys m'esperava que en vingues tanta. Al final el pis va acabar ple de gom a gom, i es que si no erem  60 persones ben poc faltava...

I el millor de tot es que, a diferencia de festes en pisos d'altra gent, coneixia a tothom, de forma que era com estar a casa, mai millor dit.



Pero, com en tot a la vida, la perfeccio no existeix. I, com era d'esperar, va haver d'apareixer el borratxo de torn per llancar la gallina per la finestra, amb l'excusa de descobrir si realment les gallines volen. Pero la gallina no va volar...Va ser l'unica nota negativa de la nit, poc abans d'acabar tots en una discoteca del barri donant-ho tot fins a altes hores de la matinada.


Muhammad!! No m'esperava que vinguessis. Ell es un idol, igual que l'Ahmed i l'Ahmadi, els afganesos de Tongji. Tots tres ahir no van fallar a la festa.

I aquest es el pis aquest mati...ens esperen unes quantes hores de recollir, escombrar i fregar. Pero haura valgut la pena! La nit d'ahir de ben segur que haura marcat un abans i un despres en la historia d'aquest pis.

1 comentario:

  1. Per què vau comprar una gallina? És el meu únic dubte xD

    Toni

    ResponderEliminar