Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

miércoles, 21 de marzo de 2012

AMB GANES DE DIVENDRES

22.03.12

SHANGHAI. L'altre dia, malgrat la rutina que estem agafant d'anar a sopar al Moro despres del gym, vam decidir cuinar al pis. Entre el Pesto del Da Giorgio que em van portar els pares, el pernil iberic que encara queda i el llom amb formatge que haviem comprat dies abans, vam menjar com uns senyors mentre veiem la peli "Zombies nazis", que ja es tot un classic entre els components del guetto catala d'enginyers a Shanghai, tambe conegut com African guetto.


Aquest es l'Adria fent el llom, amb el pesto i el pernil al costat a punt per ser devorats.



I dema divendres, festa d'inauguracio del pis i a la vegada d'aniversari del Santi. Amb l'experiencia de la festa dissabte passat al pis de l'Olau tambe per celebrar el seu aniversari, la cosa promet...Sembla que omplirem el pis. Aixo si, la meva habitacio estara ben tancada amb clau!!

2 comentarios:

  1. Nil, què be! m'agrada veure que tot i el merder que es va muntar a la maleta amb el pesto, ara pots gaudir-n'he amb els teus companys.
    Una abraçada i bon profit.
    Lou

    ResponderEliminar
  2. Hola Nil des de Vilanova!!
    Primer de tot enhorabona pels teus progressos en xinès, un dels teus grans reptes en aquesta llarga estada, realment admirable i ho dic jo que soc un petardu amb això dels idiomes jaja!!Veig que estàs a tope posan-te en forma i que la primavera ja t´esta avisant d´un projecte que teniu embastat per aquest estiu, la travessa en bicicleta!! respecte a les comilones a cal Moro recordar-te que ens tens intrigats i que ens vas prometre un dia fer-ne un monogràfic.
    Aqui a Catalunya aixi en general els ànims no estan gaire bé, les retallades no paren, el dia 29 hi ha convocada una vaga general i no acabem d´aixecar cap però diuen que les crisis són cicliques i ara en tenim una de grossa, el Barça segueix donant-nos alegries, el Madrid a sis punts i tremolant, segueixen amb la seva linia de maleducats i impresentables!!
    Bé segueix aprenent i disfrutant i que els compromisos nocturns segueixin a la vida tal com diu una bona amiga meva s´ha de celebrar tot!!
    Una abraçada,
    Eva Cabutí

    ResponderEliminar