Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

lunes, 28 de mayo de 2012

DOS GORRIONS

29.05.12

SHANGHAI.

Dos gorrions mai volen en la mateixa direccio, cada rafega es eterna en el seu indret. El dia que ho entenguis, et faras gran. Quan ho interioritzis, seras llegendari. By Renminem.

Two sparrows never fly in the same direction, every gust is eternal in their place. The day you understand it, you will grow up. When believe it, you will become a legend. By Renminem.

两只麻雀从来不飞向同一个方向, 每阵风一直呆在它们的地方。如果有一天你明白这个, 你就长大了。当你相信它,你就成为一个传奇。 人民恩。


Soc conscient que avui l'entrada al blog es, si mes no, diferent. Si us pregunteu el per que d'aquest post o el significat d'aquesta frase, deixeu de fer-ho: que sigui el que hagi de ser per cadascu. I, si la faig sortir al blog, es perque al pis de Renmin ha cobrat molta forca des de que Renminem la va pronunciar.

1 comentario:

  1. Qui és Renmin? Ho podria preguntar als teus pares però tinc més a l'abast en aquest moment el teu blog, encara que ja sé que no contestes preguntes. Què hi farem! De moment em quedaré sense saber-ho però la frase és bonica, sona bé encara que no l'he rumiada gaire,
    Endavant. ÀVIA DOLORS

    ResponderEliminar