Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

viernes, 7 de octubre de 2011

UNA GANGA

07.10.11
BEIJING. Escric des de l'hostal Leo Courtyard a punt de marxar cap a l'estacio a agafar el tren de tornada. Aquest cop "nomes"seran 12 hores de viatge...ja estem curtits!

Avui hem fet comptes i aquests 6 dies a Beijing ens han sortit molt molt barats. Gran culpa d'aixo es deu a haver dormit per 3 euros la nit. En teoria ens hauria d'haver costat 6 euros la nit, pero com no tenien habitacions hem dormit al terra del restaurant.


La conclusio despres d'aquests dies es que Beijing es la ciutat per fer turisme i Shanghai la ciutat per viure-hi. Han quedat pendents algunes coses, pero espero tornar-hi en el futur proxim. Zai jian, Beijing! 


1 comentario:

  1. Heu dormit al terra? jajaja Zai jian, Beijing vol dir adeu beijing? :O
    Ara a estudiar de nou! xD que vagi molt bé!

    ResponderEliminar