Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

lunes, 3 de octubre de 2011

HE SOBREVISCUT!

03.10.11
BEIJING. Despres de 21 hores i 14 minuts hem arribat per fi a Beijing.


El viatge ha acabat resultant mes comode del que ens pensavem, sobretot si ho comparem amb la gent que s'ha passat les 21 h al passadis assentada com podia o dreta. Durant les hores de Sol erem l'atraccio dels xinos: estaven embobats mirant com parlavem, jugavem a cartes, etc. De nit hem intentat descansar, pero ha estat impossible. Nomes dec haver dormit 20 minuts...Ara escric aixo despres d'una siesta de 2 hores. Toca anar a descobrir aquesta ciutat. Estem a Beijing!!! Ho penso i dic: quants Cabuti han estat aqui abans???








6 comentarios:

  1. Per molts anys, xinet...

    ResponderEliminar
  2. Hola Nil,
    mai havia tingut una prova tan evident que "una imatge val més que mil paraules". Et felicito per aquesta entrada al bloc.

    Però avui et felicito a més a més, per quelcom més important: els teus 21 anys. Una onomàstica que, amb la mare, també celebrem com a pares primerencs.

    QUE TINGUIS UN GRAN DIA I BONA ESTADA A PEQUIN!!!

    I mai més ben dit, vés xino-xano gaudint de la ciutat.
    Fins aviat.

    JoC

    ResponderEliminar
  3. Hola Nil!! Moltes felicitats! :D
    veig que t'ho estas passant bé! A veure com és la ciutat, ja ens ho explicaràs. Veig que el viatge ha estat bé per vosaltres pero els pobres que anaven drets no se com deuen haver sobreviscut a tantes hores!! :O

    Bueno, espero que tinguis una bona estada a Beijing!:)

    ResponderEliminar
  4. Anna Canyís Cabutí3 de octubre de 2011, 10:49

    Moltíssimes felicitats, Niiil!(L):D
    Ja vaig veient que t'ho estas passant molt bé, que continui aixi! (:
    Tinc una pregunta...Has vist algun xino que jugui a futbol? jajaj
    Que passis un magnífic dia a Pekin!

    PD: Espero que no se t'axinin els ulls, i també
    espero que quan tornis no et mengis el nostre gos... jajajaj

    ResponderEliminar
  5. Hola Nil!!

    Per molts anys en terres llunyanes! Quin aniversari més especial, aquest any oi? Ja veig que el viatge ha anat bé, millor del que us pensàveu; d'estudiar, de moment, no gaire eh??!! però de viure i conèixer una altra realitat, també se n'aprèn i de ben segur que en trauràs profit i experiència. Segueix gaudint de tot plegat.

    Ja he llegit que valores positivament aquest primer mes a la Xina; millor així, i amb el temps que encara et queda, acabaràs semblant un d'ells, je, je... Per cert, com van les classes de xinès?

    Bé. Per avui res més. Acaba de gaudir del dia i de Pequín. Ja ens explicaràs com ho heu celebrat amb els amics i companys (com que no pareu de festes i celebracions...)

    Una abraçada i un petonàs.

    Mireia (de part del Toni,també moltes felicitats)

    ResponderEliminar
  6. A todo esto ¿fuiste a estudiar no? ¿y cuándo estudias? Poruqe veo viajecito 'paquí, viajecito 'pallá, pero aún no te hemos visto con un libro. Nos engañaste a todos CABRÓNNN!!! Te fuiste de joda a China!!! Pablo

    ResponderEliminar