Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

lunes, 1 de julio de 2013

TOT A PUNT

01.07.13


SHANGHAI. 






Aquestes son les avaluacions de la tesina fetes per dos professors diferents de Tongji, obligatories abans de fer-ne la defensa. Estan en xines, pero venen a dir que he fet una bona feina i que soc apte per exposar-la davant del tribunal. Estava una mica nervios, ja que conec casos d'altres estudiants estrangers que no han aprovat aquesta fase de correccio, i en consequencia han hagut de destinar uns mesos mes a millorar-la.




Amb tots els processos administratius acabats, la fase de correccio escrita superada i el Power Point ja elaborat, nomes queda l'ultim pas: l'exposicio durant mitja hora en angles dimecres o dijous a la tarda. Sembla que sera un tramit, donat que ho farem els cinc de la UPC del mateix programa junts i que seran els nostres propis tutors qui ens avaluaran. Tot i estar confiat en començar vacances d'aqui dos o tres dies, no es pot dir blat fins que no estigui al sac i ben lligat!


2 comentarios:

  1. Molta sort Nil!!

    MOMO

    ResponderEliminar
  2. Nil,
    será un bon final de llibre. Un llibre molt gruixut i excelentment escrit durant aquests darrers dos anys.
    Gaudeix de l'epíleg i que vagi molt bé.
    Una forta abraçada.
    JoC

    ResponderEliminar