Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

lunes, 8 de julio de 2013

TEHERAN - BARCELONA AMB BICICLETA, SOM-HI!!!

08.07.13


SHANGHAI.








Com vaig prometre, m'he rapat al 0 en el meu ultim dia a Shanghai. Increible la sensacio de comoditat i d'aire fresc que dona l'anar sense cabell. Espero que aixo m'ajudi a pensar amb mes claredat durant els proxims mesos, i es que la forsa mental sera la clau de tot. De moment, els africans de la Universitat baixen la mirada i s'aparten de nosaltres quan ens veuen venir...


D'aqui poques hores sortim en direccio a Urumqi, on farem escala dema a la nit abans de sortir cap a Teheran dema passat. Ara si que ha arribat l'hora de la veritat. Olau, ho aconseguirem!!!




Moltes gracies a tots els que heu seguit dia a dia aquest bloc. Sense vosaltres tot aixo no hagues valgut la pena. Aquesta entrada es l'ultima perque no se fins a quin punt disposare d'Internet durant la travessa ciclista. Pero prometo anar escrivint un diari personal a ma i un cop hagi arribat a casa, actualitzare dia a dia l'experiencia viscuda.





L'ultim sopar, al mitic Malones i amb l'inigualable African Guetto. Fins aviat, Shanghai!!!



3 comentarios:

  1. Nil, espero que tingueu molt bon viatge i que gaudiu de tot el que aneu descobrint, i recorda la importància de ser un equip!
    Un petó

    ResponderEliminar
  2. Nil,
    força, empenta, solidaritat, comprensió, seny, tàctica, orgull, respecte, ràbia, motivació, amor, il.lusió, energía, optmisme, rauxa, confiança, anyorança, imaginació, estratègia, ...., i sobretot, sobretot, HUMANISME!!!
    Una abraçada ben energética.
    JoC

    ResponderEliminar
  3. Hola Nil des de Vilanova!!!
    Quina pelada o com diem a casa quina xollada!!! Sino fos perque portes mitja barba diria que em recordes el Guardiola.
    Res ha estat un plaer seguir-te, sense haver-hi estat mai els que t´hem seguit també tenim la sensació de conèixer una miqueta Shangai. Espero i desitjo que no sigui un punt i final i que aprofitis biblioteques, locutoris o altres dependències per narrar-nos la tornada a Barcelona amb bicicleta!!!
    Només desitjar-te molta sort a tu i el teu company, feu-vos costat!! no et desitjo ganes ni il.lusió perque això ja ho poses tu!!!
    Arreveure,
    Eva Cabutí

    ResponderEliminar