Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

jueves, 4 de julio de 2013

MASTER DE CAMINS

04.07.13


SHANGHAI. Per fi ja puc dir de forma oficial que tinc el Master de Camins a Tongji University (Shanghai)! Ara nomes em falta un semestre de classe a Barcelona i el PFC l'any vinent al CEIBS (tambe Shanghai) per obtenir el titol de Camins de l'UPC i completar aixi la doble titulacio UPC-Tongji.


Aquestes son algunes imatges de la defensa de la tesina aquesta tarda a una de les sales de reunions de la Universitat. En algun moment ho he passat malament, sobretot en els minuts finals de preguntes, pero me n'he ensortit prou be!











L'ultima diapositiva de la presentacio. Per posar-me el tribunal a la butxaca!!




"After discussing with all the members of the commitee, we agree granting the candidate Nil Cabutí Borrell the master degree of Civil Engineering of Tongji University". Se m'ha posat la pell de gallina quan he sentit pronunciar aquesta frase de boca de Chen Yiyi, el vicepresident de l'Escola. Som la primera promocio oficial de catalans o espanyols graduats de Master a Xina! Cadascu aparellat amb el seu respectiu tutor. Soc feliç!!!




Aquesta es la foto que apareixera en el diploma oficial del Master. Per que sense ulleres? Molt senzill. Sempre les he odiat, i friso per operar-me els ulls i treure'm la miopia que des de fa tants anys m'ha fet perdre qualitat de vida. Un cop operat, les ulleres formaran part del passat, i per tant millor apareixer al diploma sense elles!


Estic euforic! Avui es un dia per disfrutar i no preocupar-me de res. Dema ja reprendre les gestions pel viatge, pel qual nomes queden 5 dies. Aquesta nit, i a peticio expressa d'Alessandro d'Agostini, festa grossa a Shanghai!!! 


7 comentarios:

  1. MOLTES FELICITATS !!!!
    un pare és doblement feliç quan s'assoleixen fites com la d'avui.
    A gaudir i bona festa.
    "Cheers" per tots amb copa de cava a les mans desde Barcelona.
    I una emotiva abraçada per tu.
    JoC

    ResponderEliminar
  2. Enhorabona Nil! T'ho has currat i per tant te'l mereixes. Ara a gaudir-ne.
    Bon viatge d tornada i una forta abraçada
    MtseC

    ResponderEliminar
  3. Per molt anys Nil!!!
    T´ho mereixes!! l´esforç ha tingut la seva recompensa prova superada!!! Disfruta molt, riu i fes força ´animal!! de bon rotllo ehh!! jaja!!
    Una abraçada,
    Eva Cabutí

    ResponderEliminar
  4. Nil, Aquesta felicitació ja la podíem haver escrit fa molt de temps perquè ja era prevista, però no per prevista menys emocionant. Moltes felicitats!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  5. Ahhh Nil m´he oblidat de dir-te que les dues persones que conec que s´han operat de miopía están encantades, sempre diuen que hi ha un abans i un després, i que la seva qualitat de vida ha millorat moltísim!!! Per tant a fer guardiola i aprofitar la teva estada a Barcelona per operar-te!!
    Fins la propera,
    Eva Cabutí

    ResponderEliminar
  6. MOLTÍSSIMES FELICITATSSSSSSSSS

    QUINES GANES D'ABRAÇAR-TE

    "MES LLUNY SEMPRE MOLT MÉS LLUNY"

    ENDAVANT

    MERCÈ

    ResponderEliminar