11.10.11
SHANGHAI. Aquest mati he passat de les pitjors hores que recordo en una classe. Des de que he tornat de Beijing que estic bastant fet pols: dormo 8 hores i em moro de son, mal de coll, mocs, etc. A base de Couldines he anat sobrevivint, i de fet avui crec que ja em trobo be, pero tot i aixi a la classe d'aquest mati ha arribat un company inesperat: molt mal de panxa. La causa: probablement els iogurts Activia d'imitacio amb data de caducitat indefinida que he pres per esmorzar...
Mentre jo suava i mirava com passaven lentament els minuts, altres somiaven amb els angels. I es que els xinos tambe son humans!
Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.
Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.
Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.
No hay comentarios:
Publicar un comentario