Com sol dir un amic meu, "un viatge de 1.000 milles comença amb un sol pas". I us preguntareu, quins són els motius que porten a donar aquest pas? Són molts i no acabaria mai si els hagués d'esmentar tots. Però us diré el més important. La idea d'haver d'estar tota la vida preguntant-me què hagués passat si hagués anat a viure un parell d'anys a la Xina no la podia soportar. Oportunitats com aquesta només passen un cop a la vida, i no la vaig deixar escapar.

Sóc Nil Cabutí Borrell, un català que ara viu i treballa a Singapur i que va realitzar una doble titulació d'Enginyeria de Camins UPC - Tongji University a Shanghai entre el setembre del 2011 i l'agost del 2013. Aquí he deixat constància de les anècdotes, vivències i pensaments que em van envair al llarg dels dos anys tan intensos que vaig viure a Àsia, i també un resum de la tornada èpica en bicicleta des de Teheran a Barcelona. Asseieu-vos, relaxeu-vos, i disfruteu.

lunes, 14 de mayo de 2012

PIS D'ESTUDIANTS

14.05.12

SHANGHAI. Com mes d'un visitant de certa mes edat ja ens ha dit, el nostre pis compleix tots els requisits per ser catalogat com un pis d'estudiants masculins: papers per tot arreu, ampolles semibuides sobre la taula, plats i olles amb restes de menjar a la cuina, la cuina en si feta un desastre, el lavabo que sembla el d'una estacio de servei, etc. etc. etc. Tal com acostuma a dir l'Adria, tot plegat fa fastic! Alguns exemples grafics:



Pero malgrat tot, a vegades ens entra la vena higienica i ho intentem deixar tot com una patena. Aquest es el cas d'ahir a la nit, on entre el Santi i jo vam fregar tots els plats, tirar la brossa, escombrar i fregar.


Oi que no sembla la mateixa cuina??

Com a premi, sovint el chef Adria ens cuina plats exquisits, com aquests macarrons a la bolonyesa. Si no, entre el pernil de sobres que tenim a la nevera i una simple barra de pa amb oli d'oliva en tenim mes que suficient.

4 comentarios:

  1. Hola Nil, quina cuina més neta! ara fa goig! i quins macarrons! Bon profit als tres i un petó
    Lou

    ResponderEliminar
  2. Nil,
    quan parlen les imatges, no calen paraules.
    És més, acabo d'imprimir l'entrada, són les 11h am a BCN i ara mateix sortiré a buscar un restaurant italià per què em prepari uns macarrons com els de l'Adrià. Per cert aquest company es diu Adrià de nom o de cognom ? (:-).
    Records a tots.
    JoC

    ResponderEliminar
  3. No has estat capaç de mostrar el lavabo? Allò sí que fa por!
    A.d'A.

    ResponderEliminar
  4. El próxim repte del xef es diu: Mandonguilles.

    Aneu preparant el pitet

    by Renminem

    ResponderEliminar